NOODVERLICHTING

Noodverlichting opbouw

Noodverlichting inbouw

Noodverlichting kap

Noodverlichting pictogrammen

NOODVERLICHTING KOPEN

Noodverlichting kopen is zó belangrijk omdat die ervoor zorgt dat u ook in het donker de weg naar buiten makkelijk kunt vinden. Als de stroom door brand is uitgevallen en u zich in een ruimte zonder ramen bevindt, kunt u niet snel zien waar de nooduitgang is. Waar is de kortste route naar buiten, hoe komt u zo snel mogelijk uit het pand? Noodverlichting helpt u daarbij. Maar die moet het dan wel doen!

NOODVERLICHTINGPLAN

Elk gebouw is anders en daarom zijn er veel verschillende punten waar rekening mee gehouden moet worden bij het opstellen van een duidelijk noodverlichtingplan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Wet- en regelgeving omtrent noodverlichting
  • Wat is de toepassing van het gebouw?
  • Welke gebruikers komen er?
  • Wat is de complexiteit van het gebouw?

Om ervoor te zorgen dat u aan deze wetgeving voldoet, helpen we u graag bij het opstellen van het noodverlichtingplan dat bij en uw situatie past. We adviseren u over de noodverlichtingarmaturen en zorgen dat u de kosten in een duidelijk overzicht krijgt. Samen zorgen we voor optimale veiligheid van de gebruikers van uw gebouw.

NOODVERLICHTING IN KANTOORPANDEN

De noodverlichting moet natuurlijk altijd branden. Op die manier weet iedereen tijdens een ramp welke weg hij moet volgen. Hoe hij uit het gebouw kan komen. En natuurlijk op de snelst mogelijke manier. In het noodverlichtingplan staat aangegeven waar ze moeten worden aangebracht. Dat kan Brandbeveiliging Almere voor u verzorgen. De verlichting, de bekabeling en straks de controle noodverlichting en het onderhoud. Alles in één hand.

EEN GOED CONTACT MET BRANDBEVEILIGING ALMERE

Heeft u een brandende vraag? Bel of app 06-22081808. Mail naar info@brandbeveiligingalmere.nl of vul het online contactformulier in. Ons adres: Brandbeveiliging Almere, Damveld 9 1359HE Almere-Haven

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs