EHBO

Verbandkoffers

Oogspoelmiddels

Plijsters

EHBO SPULLEN KOPEN

Meteen hulp verlenen op een gevaarlijk moment. Tijdens een risicovolle situatie wilt u onmiddellijk de juiste zorg kunnen verlenen aan het slachtoffer. Om die zorg te kunnen bieden moet u wel beschikken over de eerste hulpmiddelen totdat een professionele hulpverlener is gearriveerd. Een EHBO koffer of een EHBO doos heeft al die eerste benodigdheden in zich. De verbanddoos of de verbandtrommel zoals die ook wel eens wordt genoemd, is het perfecte eerste hulp middel.

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN EN MODELLEN

Welke EHBO koffer en welke EHBO spullen heeft u nodig? Dat hangt van de situatie en de locatie af. Is het voor in huis, voor op een school, voor in de auto, voor op het werk of voor een evenement? Of worden op die plek veel gevaarlijke stoffen gebruikt? De regel van de ARBO wet is dat u binnen een halve minuut een verbanddoos moet kunnen vinden. Hoe groter het pand, hoe meer EHBO koffers dus. Elk bedrijf is verplicht om voldoende EHBO spullen te hebben. Dit is weer afhankelijk van de risico’s binnen het bedrijf. We kunnen u hierbij goed helpen! Een EHBO doos kopen is dus niet zomaar iets, denk er goed over na en laat u adviseren.

THUIS

U kunt de EHBO spullen op meerdere plekken bewaren, als ze maar binnen handbereik zijn en makkelijk te pakken zijn. Op een vaste plek een EHBO wanddoos ophangen is een goed idee. De EHBO koffer met wandhouder is onze meest verkochte EHBO doos. Geschikt voor thuis en voor bedrijven waar maximaal 10 personen werkzaam zijn.

EEN GOED CONTACT MET BRANDBEVEILIGING ALMERE

Heeft u een brandende vraag? Bel of app 06-22081808. Mail naar info@brandbeveiligingalmere.nl of vul het online contactformulier in. Ons adres: Brandbeveiliging Almere, Damveld 9 1359HE Almere-Haven

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs