BRANDMELDERS

Rookmelders

Hittemelders

CO-melders

VERSCHILLENDE BRANDMELDERS

Vanaf 1 juli 2021 zijn rookmelders bij particulieren verplicht. Bij u in huis dus. Die verplichting bestond al voor nieuwbouwwoningen, maar nu dus ook voor alle woningen, ook de oudere. Voor alle bestaande bouw. Het is zo dat bij brand de meeste slachtoffers vallen door rook. Door het inademen van rook. Het doel van deze regel, deze verplichting voor alle woningen van Nederland, is dus het redden van levens! En dat kan ook uw leven zijn. Elke verdieping van uw woning moet voorzien zijn van een rookmelder. Ook moet een rookmelder worden geplaatst in een gesloten ruimte waar de vluchtroute doorheen loopt.

BRAND MAAKT GEEN ONDERSCHEID

Omdat brand absoluut geen onderscheid maakt tussen bestaande bouw of een nieuwbouwwoning is het eigenlijk vreemd dat deze wetgeving niet eerder is ingevoerd. De meeste slachtoffers vallen ’s nachts door het inademen van rook. Een rookmelder kopen is daarom heel verstandig! Tijdens uw slaap ruikt u niet en ervaart u geen rook. Om die reden is het uitrusten van uw woning met voldoende rookmelders en brandmelders belangrijk. De rookmelders detecteren de rook en hun alarm gaat af waardoor u snel wakker bent en kunt vluchten.

WELKE ROOKMELDER IS GESCHIKT?

Welke brandmelder kopen? Wat voor rookmelder moet u bestellen? Brandbeveiliging Almere helpt u. Welke mogelijkheden zijn er?

  • Rookmelders
  • Hittemelders
  • CO-melders

U kunt kiezen uit verschillende soorten brandmelders zoals u hierboven kunt zien. Brandbeveiliging Almere heeft in zijn assortiment uitsluitend melders van betrouwbare kwaliteit. Er zijn ook brandmelders die een koppelfunctie hebben die ervoor zorgt dat alle brandmelders afgaan bij een alarmerende situatie.

EEN GOED CONTACT MET BRANDBEVEILIGING ALMERE

Heeft u een brandende vraag? Bel of app 06-22081808. Mail naar info@brandbeveiligingalmere.nl of vul het online contactformulier in. Ons adres: Brandbeveiliging Almere, Damveld 9 1359HE Almere-Haven

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs